Quatre equips base de l’Igualada Hoquei Club, classificats pels campionats

  • -
DaXKuxsX4AE22Wo (1)

Quatre equips base de l’Igualada Hoquei Club, classificats pels campionats

L’Infantil A, el Benjamí, l’Aleví i el Prebenjamí són els quatre conjunts de la pedrera de l’Igualada Hoquei Club que s’han guanyat un lloc merescuts als Campionats de Catalunya. Després de quedar en places de classificació a la seva lliga, els joves esportistes tindran el premi de disputar partits amb altres equips de Catalunya i en cas de quedar entre els dos primers, disputarien els Campionats d’Espanya – en el cas dels alevins i els infantils –.

L’Infantil A és l’equip que té el repte més proper, i es que aquest divendres 20 d’abril i fins diumenge 22 de febrer, disputaran els campionats a Cassà de la Selva. El següent torn és per l’Aleví; els seus partits tindran lloc del 27 al 29 d’abril a Vilanova i la Geltrú. Els benjamins tindran la seva ocasió a Vilafranca del Penedès el 5 i el 6 de maig. Els que hauran d’esperar el torn és l’equip prebenjamí, que no jugarà els campionats catalans fins el 26 i 27 de maig a la localitat de Tordera.

L’Igualada vol felicitar als jugadors i els equips tècnics que han aconseguit aquest objectiu, que demostra que la pedrera igualadina és competitiva i està preparada per ser important al primer equip de l’OK Lliga, com es demostra amb la presència de cinc canterans a l’Igualada Rigat – Vives, Bars, Méndez, Del Valle i Prat -.