Les patinadores de l’Igualada participen al ‘Festival dels cinc sentits’ de Sitges

  • -
IMG_9885

Les patinadores de l’Igualada participen al ‘Festival dels cinc sentits’ de Sitges

Diverses de les patinadores de la secció de patinatge artístic de l’Igualada HC van ser convidades al ‘Festival de cinc sentits’ de Sitges, que celebrava el 25è aniversari del club del Garraf. El torneig va ser el passat diumenge 16 de desembre. Les igualadines, de les categories d’Iniciació, Promoció i Escola, van participar-hi amb el seu nou espectacle ‘Miraculous’, que van interpretar amb nota. Les petites esportistes van tenir l’ocasió de veure actuar en directe patinadors campions del món com Sergio Canales, Pere Marsinyach i la campiona d’Europa Lídia Pujol.

L’Igualada, al torneig internacional de Solsona Patí Club

El dissabte 9 de desembre les patinadores van participar al torneig del club del Solsonès, amb grans actuacions que les van fer mereixedores de podis. Ivet Riera i Maria Martínez, d’Iniciació D, van aconseguir la segona i la tercera posició de la seva categoria.

Les entrenadores del club es van mostrar satisfetes pels resultats obtinguts al trofeu. “No només estem contentes per la classificació, també per la millora individual de les patinadores. Estem treballant bé, i això es va veient dia a dia en cada una d’elles”, van dir.