L’Igualada Rigat – FC Barcelona canvia d’horari

  • -
Dbd__wwWkAE1Y7R

L’Igualada Rigat – FC Barcelona canvia d’horari

Category : Prèvies

El partit entre l’Igualada Rigat i el FC Barcelona, previst per diumenge 29 d’abril, es jugarà finalment dissabte 28 d’abril al Pavelló de Les Comes, a les 20:00 hores. És el partit corresponent a la 26a jornada i estarà dirigit per Miguel Díaz i David Calonge.

Ferran López podrà comptar amb els seus 10 homes, ja que Oriol Vives es recupera favorablement de la bursitis i podrà jugar, com ja ha fet en els últims dos partits. El tècnic de Sant Sadurní, que ha elogiat el potencial dels blaugranes, confia en el seu equip i ha dit que “arribem preparats, amb un plantejament clar i si el Barça ens vol guanyar, haurà de suar de valent”.

El Barça, líder, manté quatre punts d’avantatge sobre el Liceo i encara li queden quatre finals per assegurar-se el títol, la primera, aquest dissabte a Les Comes. Per la seva banda, l’Igualada Rigat és sisè, a només dos punts del Lleida, que es cinquè i manté un coixí de quatre punts amb el Voltregà, setè classificat.

Els arlequinats estan en bona dinàmica després de cinc victòries seguides però la classificació europea encara no està matemàticament aconseguida i per això els jugadors s’han preparat físicament i tàcticament per afrontar aquesta recta final de temporada.