L’Igualada Rigat buscarà tres punts més davant del Caldes

  • -
Igualada

L’Igualada Rigat buscarà tres punts més davant del Caldes

Category : Prèvies

Sense temps per gairebé descansar després de la victòria europea contra el RHC Uri, els arlequinats tenen un nou compromís el dimarts 23 d’octubre a l’OK Lliga. L'Igualada Rigat s’enfrontarà al CH Caldes a la Torre Roja, en un partit que començarà a les 21h de la nit i serà arbitrat per Josep Antoni Ribó i Raúl Burgos.

L’entrenador de l’Igualada Rigat Ferran López podrà comptar amb tota la plantilla sènior pel matx. Viatjaran a Caldes de Montbui Elagi Deitg, Manel del Valle, Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu, César Vives, Roger Bars, Jordi Méndez i Met Molas. Completarà la convocatòria el juvenil Gerard Riba, que va debutar dissabte passat a la World Skate Europe Cup.

Els calderins tenen uns números pràcticament calcats als de l’Igualada Rigat: 9 punts, aconseguits en tres victòries i una única derrota. López en destaca que “és un rival difícil i ordenat que a la seva pista apreta molt”. Les estadístiques a La Torre Roja són favorables pels arlequinats, que de les tres vegades que hi ha jugat en competició d’OK Lliga des de l’ascens dels calderins al 2015, han guanyat 2 partits i n’han perdut 1.