L’Igualada Rigat buscarà tornar a la competició amb una victòria

  • -
OKLLIGA_IGUARE_007

L’Igualada Rigat buscarà tornar a la competició amb una victòria

Category : Prèvies

L’OK Lliga torna el dissabte 14 d’abril a Les Comes després de gairebé un mes sense cap partit en joc. I ho fa amb un Igualada Rigat que rebrà l’Arenys de Munt en un partit que començarà a les 20:30 hores i estarà dirigit pels col·legiats Josep Gómez i Alberto Veiga. Serà la primera vegada que l’Arenys de Munt visita Les Comes en competició d’OK Lliga.

Els arlequinats reben al primer equip que ocupa els llocs de descens, amb 12 punts. Els del Maresme no estan passant per un gaire bon moment i no guanyen des del passat 23 de desembre. Els igualadins, que encadenen tres victòries seguides en lliga, intentaran allargar la bona ratxa davant d’un rival que necessita els tres punts. Una victòria de l’Igualada, que ara és setè amb 35 punts, suposaria un pas més cap a la il·lusió de tornar a jugar una competició europea l’any vinent.

Si no hi ha cap baixa d’última hora, el tècnic Ferran López podrà comptar amb els seus 10 jugadors per afrontar el matx contra l’Arenys. Els arlequinats han aprofitat aquestes setmanes sense competició per ajustar aspectes físics i tàctics i ha disputat dos amistosos, contra el Sant Feliu i el CP Vilafranca.