L’Igualada Rigat buscarà retrobar-se amb la victòria davant del Lleida

  • -
CERS1718-08-LLEIGU_170

L’Igualada Rigat buscarà retrobar-se amb la victòria davant del Lleida

Category : Prèvies

L’Igualada Rigat torna a la competició regular aquest dissabte en un partit que l’enfrontarà al Lleida Llista Blava i que es jugarà a les 16 hores de la tarda, en directe per Esport 3.

Els arlequinats volen que els tres punts es quedin a Les Comes després d’encadenar tres derrotes consecutives – una a la Cers i dos a la lliga – la primera de totes, precisament, contra els lleidatans. Els llistats per la seva banda, tampoc arriben en el seu millor moment, després de sumar un empat i dues derrotes en els tres últims partits.

L’entrenador de l’Igualada Rigat, Ferran López, podrà comptar amb els seus deu homes per jugar el partit. Els jugadors han tingut una setmana sense partit intersetmanal i han pogut entrenar amb normalitat per preparar el matx.

El club ha posat en marxa una promoció per cridar a l’afició a omplir el Pavelló hi donar escalf a l’equip. L’Igualada Rigat ha fet circular per les xarxes socials un imatge que si els aficionats imprimeixen o l’ensenyen des del mòbil, podran aconseguir un 2x1 en les entrades del partit.

Serà el primer partit que l’Igualada Rigat jugarà amb el logo del nou patrocinador principal a la samarreta i al cercle central del terratzo de Les Comes.