L’Igualada Rigat buscarà recuperar el gol davant del CP Voltregà

  • -
WhatsApp Image 2017-10-28 at 21.25.58 (1) (1)

L’Igualada Rigat buscarà recuperar el gol davant del CP Voltregà

Category : General

L’Igualada Rigat visita dissabte 3 de febrer la vista del CP Voltregà, on buscarà sumar la primera victòria de la segona volta de l’OK Lliga. L’equip que entrena Ferran López travessa una ratxa de tres derrotes consecutives en competició regular, però encara es manté en posicions europees. El partit començarà a les 20.15 i comptarà amb l’arbitratge de Josep Antoni Ribó, Oscar Valverde i Tania Pardo.

Els igualadins són conscients que el camí de la victòria passa per recuperar el gol i el factor ‘killer’, ja que en els últims tres partits, amb només dos gols a favor, l’equip ha pagat molt cara la falta d’encert de cara a porteria. Sobre la manca de gol, el tècnic Ferran López considera que “és qüestió d’entrenar-ho i d’intenció a l’hora de fer el tir”. L’entrenador de Sant Sadurní podrà comptar amb els seus deu jugadors pel partit de dissabte si no hi ha cap baixa d’última hora.

El Voltregà arriba després de sumar 4 punts dels últims 9 possibles i ha escalat posicions fins a tenir l’oportunitat de situar-se en places europees aquest cap de setmana si el seu resultat i els d’altres partits de la jornada són favorables. El gol a l’equip osonenc té noms propis: Gerard Teixidó (16) i ‘Petxi’ Armengol (10) han anotat més de la meitat dels gols del seu equip.