L’Igualada HC i el tècnic de Nacional Catalana Edu Amat posen fi al seu compromís

  • -

L’Igualada HC i el tècnic de Nacional Catalana Edu Amat posen fi al seu compromís

L’Igualada Hoquei Club comunica que ahir al vespre va arribar a un acord amb el tècnic Edu Amat per desvincular-se de l’entitat anoienca després de quasi dues temporades al club.

Edu Amat era el tècnic del segon equip de l’entitat, el Vallter Igualada HC i també tècnic de l’equip junior. Tot i els mals resultats i que fan que l’equip hagi de disputar ara un play-off per evitar el descens, el club sempre havia confiat en el treball del tècnic que la temporada passada havia aconseguit l’ascens de la Primera Catalana a la Nacional Catalana.

Edu Amat vol deixar clar que “deixo la meva tasca al club  per motius personals i agraeix al club i en especial al coordinador Marc Muntané per les facilitats posades davant d’aquesta situació. També vull agrair el tracte rebut en aquest club durant els quasi dos anys que he estat aquí i desitjo els millors èxits esportius”.

Des de l’Igualada Hoquei Club també es vol agrair la tasca realitzada i esperem que en un futur els nostres camins es tornin a trobar en el món de l’hoquei patins.

De manera provisional i per afrontar aquest final de temporada i el play-off per evitar el descens de categoria es farà càrrec del segon equip de l’entitat, el tècnic de la casa Carles Piernas que és el segon entrenador del primer equip. Piernas és un home de la casa amb molta experiència a la categoria i molt ben valorat al club. Pel que fa a l’equip júnior el coordinador Marc Muntané amb ajudes puntuals d’altres tècnics de la casa afrontaran aquests dos darrers mesos de competició.