L’Igualada buscarà una nova victòria a la pista del Palafrugell enmig d’un calendari frenètic

  • -
OK1718PRE_IGDOLI_149

L’Igualada buscarà una nova victòria a la pista del Palafrugell enmig d’un calendari frenètic

Category : Prèvies

L’equip de l’Igualada Hoquei Club tornarà jugar aquest dissabte a les 20:00 hores de la tarda al Pavelló Municipal de Patinatge de Palafrugell. El partit serà inèdit a l’OK Lliga, ja que els palafrugellencs és la primera vegada que militen a la màxima categoria. Serà el cinquè encontre de l’Igualada HC en només quinze dies.

Els arlequinats arriben a aquest partit com a vuitens classificats amb vuit punts; mentre que el seu rival ocupa un lloc de la zona descens, a la 14ª posició amb 3 punts L’Igualada, de fet, arriba amb dues victòries consecutives – una a la lliga i una a la CERS – mentre que els del Palafrugell no guanyen des del seu debut a l’OK Lliga, el 7 d’octubre. Ferran López defineix els empordanesos com “un equip complicat en una pista complicada, però nosaltres hi arribarem preparats”.

L’home amb més gol del CH Palafrugell és Gerard Pujol, amb 4 gols en 6 partits, els mateixos números que l’igualadí Jordi Méndez. El màxim golejador de l'Igualada és Sergi Pla, que amb 6 gols en 6 partits, es troba entre els cinc millors golejadors del campionat. Ferran López no compta amb cap jugador lesionat i si no hi ha cap baixa d’última hora, la convocatòria la completaran els deu jugadors habituals.