L’Igualada buscarà fer bo el resultat de l’anada i certificar el pas a vuitens de la CERS

  • -
AAA_1485

L’Igualada buscarà fer bo el resultat de l’anada i certificar el pas a vuitens de la CERS

Category : Prèvies

Europa torna a Les Comes aquest dissabte, i ho fa amb un emocionant Igualada-Sarzana, on es decidirà si són els igualadins o bé els italians qui passen als vuitens de final de la competició europea. L’equip de l’Igualada va guanyar el partit d’anada a Itàlia per 1 a 3, cosa que li dóna una renda favorable de dos gols al conjunt arlequinat. El partit començarà a les 20.30 hores, sota la direcció arbitral dels suissos Roland Eggimann i Steff Jordi.

El tècnic de l’Igualada, Ferran López, ha dit en més d’una ocasió que “l’eliminatòria està encarrilada, però no tancada”. El tècnic també ha destacat que és “molt important” que l’afició acudeixi a animar l’equip dissabte. “Vindrà un equip italià, amb tot el que això significa, amb jugadors perillosos i un bon porter”, analitza López.

De cara al matx, els dubtes de la convocatòria s’esclareixen. Roger Bars, que es va fer una fissura al nas a l’escalfament de dissabte passat, es va entrenar dimarts i dimecres, amb una màscara protectora per evitar cops i no hauria de tenir problemes per disposar d’alguns minuts. César ‘Tety’ Vives, amb una sobrecàrrega al psoas –un múscul de la zona lumbar– també podrà jugar contra el Sarzana, tot i que no està recuperat al cent per cent. Sergi Pla, també tocat, s’ha entrenat i ha entrat a la convocatòria.

L’Igualada Hoquei Club ha passat sempre que ha estat classificat a la CERS als vuitens de final, comptant les edicions des de que la competició de la CERS es juga en format final four.