L’Igualada Rigat espera el Reus Deportiu amb l’objectiu de continuar invicte a casa

  • -
Igualada

L’Igualada Rigat espera el Reus Deportiu amb l’objectiu de continuar invicte a casa

Category : Prèvies

El calendari de l’OK Lliga no para i aquest dissabte (20h) l’Igualada Rigat té un nou compromís de la competició regular al Pavelló de Les Comes, contra el Reus Deportiu. Els homes de Ferran López encara no saben el que es perdre (ni empatar) a la pista igualadina aquesta temporada i buscaran seguir així contra el conjunt roig-i-negre, en un partit arbitrat per José Juan Melero, Alberto Veira i Aleix Gorina com a col·legiat auxiliar.

L’equip tècnic podrà comptar amb tots els membres sènior del primer equip de l'Igualada Rigat i com és habitual, completarà la convocatòria un jove de la cantera, en aquest cas Martí Busquets, que ja va debutar a l’OK Lliga a la primera jornada (amb gol inclòs). Per tant, Elagi Deitg, Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu, César Vives, Roger Bars, Jordi Méndez, Met Molas, Manel del Valle i el mencionat Busquets seran dissabte a Les Comes.

L’equip ha completat tres entrenaments aquesta setmana per arribar al matx amb les millors condicions i una mentalitat guanyadora que l’entrenador López verbalitza: “volem tornar a guanyar”. En els últims cinc anys, les visites dels reusencs a Les Comes, són sinònims d’igualtat màxima: dues victòries per l’Igualada Rigat, dues pel Reus i un empat.

Màxima igualtat també en les davanteres dels dos equips: amb 9 gols, Sergi Pla (Igualada Rigat) i Joan Salvat són els màxims anotadors del seu equip, amb 31 i 26 gols a favor respectivament.