La fase final de la Lliga Catalana es podrà veure per TV3

  • -
lescomes

La fase final de la Lliga Catalana es podrà veure per TV3

L’Igualada Rigat acollirà per tercer any consecutiu la fase final de la Lliga Catalana al Pavelló de Les Comes. Enguany, l’Associació de Clubs d’hoquei Patins (ACHP) i TV3 – Televisió de Catalunya han arribat a un acord perquè la televisió catalana retransmeti en directe els partits de quarts de final, les semifinals i la final.

La competició catalana arrencarà el 24 d’agost amb la fase de grups i acabarà l’11 de setembre, dia de la Diada Nacional de Catalunya, amb la gran final al Pavelló de Les Comes.

Els quarts de final, que també es jugaran a Les Comes, es jugaran els dies 3 i 4 de setembre, amb un partit a les 19:00 hores i les 21:00 hores cada dia. Això és una novetat del torneig català, on fins ara no s’havien jugat mai tots els quarts de final a la mateixa seu de la final a 4. 

Les semifinals es disputaran el dilluns 10 de setembre en el mateix horari de les 19 i 21 hores. I la final serà l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya i començarà a les 13 hores.

Aquest acord entre ACHP i TV3 compta amb el vist-i-plau de la Federació Catalana de Patinatge. L’ACHP vol agraïr la confiança I l'esforç de TV3-Televisió de Catalunya per oferir aquests partits per difondre encara més l'hoquei sobre patins.