Duel contra el Girona CH per mantenir la fortalesa de Le Comes

  • -
OKLLIGA_IHCALC_014

Duel contra el Girona CH per mantenir la fortalesa de Le Comes

Category : Prèvies

L’Igualada Rigat rep el Girona aquest divendres 4 d’octubre al Pavelló de Les Comes (21:00 hores), amb l’objectiu de mantenir-se com un equip invicte a casa i fer de la pista igualadina un autèntic fortí. El tècnic Ferran López podrà comptar amb tots els seus jugadors: Elagi Deitg, Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu, Met Molas, Tety Vives, Roger Bars, Jordi Méndez i Manel del Valle estan convocats per disputar el matx. La novetat de la convocatòria és la del jugador del filial Bernat Yeste.

Els gironins visitaran el Pavelló de Les Comes per tercer cop a la història en partit d’OK Lliga, on fins ara han aconseguit una derrota (2016-2017) i una victòria (2017-2018). A les files del Girona CH hi ha un vell conegut de l’afició arlequinada, el porter igualadí Jaume Llaverola, que fins ara ha encaixat 4 gols.

Tot i la dificultat, l’Igualada s’ha mostrat molt efectiu de cara a porteria en aquest inici de temporada i ja suma 9 gols, que la temporada passada no es van aconseguir fins la jornada número 4. Dels equips que han jugat dos partits d’OK Lliga, només el Liceo iguala aquesta xifra de nou gols en dos partits. Els gols de l’Igualada se’ls reparteixen Sergi Pla (3), Ton Baliu (2) i Martí Busquets, Tety Vives, Oriol Vives i Roger Bars (1).

Sobre el rival, Ferran López el defineix com “un equip molt ben armat”. L’entrenador de l’Igualada considera que “s’han reforçat bé i Jaume Llaverola continua a un altíssim nivell. Caldrà estar amb els cinc sentits des del primer segon de partit”.