Coordinació

Qui en forma part?

La coordinació del club està liderada pel Marc Muntané des de la temporada 2014-2015, quan va adquirir el càrrec. La coordinació rep el suport de Joan Traver. Per altra banda, Oriol Vives coordina el projecte Igualada Kids - novetat de la temporada 2017-2018-i Nil Garreta i Joan Muntané s'encarreguen de la coordinació de les escoles de l'Igualada Hoquei Club.

Els nostres valors

L'Igualada Hoquei Club és una entitat esportiva que a més de formar a jugadors, també forma persones. Els valors amb els quals ens sentim identificats i que volem transmetre són als nostres jugadors, independentment de l'edat, són l’esforç, el sacrifici, el respecte, l'amistat i el compromís.

La filosofia arlequinada

La nostra filosofia, lligada als nostres valors, consisteix a introduir petits canvis en la formació de la base a mesura que aquests jugadors van evolucionant i canviant de categoria.

Els Minis, Iniciació, els Prebenjamins i els benjamins, reben una formació la qual anomenem amb igualtat d'oportunitats. Aquí entra en joc l'assistència als entrenaments del jugador i l'educació i la disciplina que el nen demostri, sempre fidel als valors del nostre club.

A partir de la categoria alevina, la disciplina i l'educació segueixen sent punts essencials, però entren en joc la competitivitat del jugador i la cerca de la seva excel·lència esportiva per guanyar-se els minuts i el seu lloc a l'equip.