Comença l’aventura de la CERS

  • -
45143035291_d2baa4ff1e_o

Comença l’aventura de la CERS

Category : Prèvies

L’Igualada Rigat rebrà aquest dissabte 20 d’octubre al RHC Uri (Suïssa) en el que serà el primer partit de la temporada de la Copa de la CERS. El matx començarà a les 20 hores del vespre i serà el partit d’anada dels setzens de final; la tornada, es jugarà a Suïssa el dia 17 de novembre. Els arlequinats no s’han enfrontat mai al RHC Uri, amb la qual cosa el partit de Les Comes serà el primer entre ambdós equips.

Els arlequinats són favorits per passar l’eliminatòria però l’entrenador arlequinat no es vol refiar i avisa que “és un equip amb un joc més estructurat del que puguem pensar i amb una defensa que sinó es treballa serà difícil de superar”.

La convocatòria per jugar contra els suïssos la formarà tota la plantilla sènior de l’Igualada Rigat disponible, tenint en compte que Sergi Pla és baixa per sanció. Seran a Les Comes Elagi Deitg, Manel del Valle, Oriol Vives, Ton Baliu, César Vives, Roger Bars, Met Molas i Jordi Méndez. La completaran els jugadors de la base Aleix Marimon i Gerard Riba, recents campions d’Europa amb la selecció espanyola sub-17 i també del Campionat de Catalunya i d’Espanya amb l’Igualada, la temporada passada.

El tècnic Ferran López no podrà comptar amb Sergi Pla perquè com ja es va saber fa unes setmanes, Pla haurà de complir una sanció de dos partits per la targeta vermella que va veure el passat 25 de novembre contra el Sarzana, també en setzens de final. Tot i que l’osonenc no va jugar ni un sol minut en els vuitens de final de l’edició passada de la CERS, on l’Igualada Rigat va caure eliminat contra el Lleida Llista, el comitè europeu ha dictaminat que Sergi Pla encara ha de complir la sanció.

El propi jugador explica que “resulta que a diferència de lligues com l’OK Lliga, a Europa pots jugar fins que no t’arriba la sanció. Però vaig descansar contra el Lleida perquè ens van informar malament i tot i que reconeixen l’error, aquells dos partits són com si no els hagués complert”.