Hoquei base

La cantera, els números

L'hoquei base de l'Igualada comprèn des de la categoria mini fins els  equips on competeixen alguns jugadors que tenen minuts a l'OK Lliga. Hi ha un total de 16 equips, amb només tres categories no doblades (júnior, juvenil i prebenjamí iniciació). L'hoquei base de l'Igualada compta amb un total de 117 jugadors i 17 entrenadors. 

Novetats de la temporada 2017-2018

Per la temporada 2017-2018, s'incorporen com a entrenadors Daniel López - exjugador del primer equip -, Oriol Vives - actual jugador de l'Igualada a l'OK Lliga -, Jordi Mellado i Moisés Cervera. Tambe s'incorpora l'Igualada C, que iniciarà la seva trajectòria a Segona Catalana. L'Igualada B va aconseguir la temporada 2016-2017 l'ascens a Nacional Catalana, la categoria prèvia a Primera Divisió Nacional. L'Igualada C juga al grup C de Segona Catalana, dues categories inferiors que l'Igualada B. 

Un ferm compromís

Avui en dia, cinc jugadors sorgits de la pedrera igualadina formen part del primer equip, el que significa que un 50% de la plantilla s'ha format l'Igualada Hoquei Club. Aquesta dada referma la importància i la confiança del club amb els jugadors formats a casa.